top of page

Matthijs & Lonneke


- 2 sept 2018 -

Matthijs en Lonneke trouwden op een geweldige nazomerse zondag (jawel zondag! ) in september dit jaar! 
De hele dag liep super relaxed en ongedwongen,

precies wat ik me had voorgesteld bij dit stel!

 

Mijn second shooter Wieger begon bij Matthijs, en ik bij Lonneke. Ik zou eigenlijk eerst foto's gaan maken bij de kapsalon 's ochtends ,waar Lonneke haar dag zou beginnen, maar ongeveer een uur voordat ik zou vertrekken kreeg ik een belletje dat ze zo snel klaar waren dat het eigenlijk geen zin had om daar te komen, en ik prima daar thuis kon komen om daar mijn dag te beginnen.

Snel sprong ik in de auto om toch naar de kapsalon te rijden maar Lonneke was inderdaad al weg. Ik kwam dus veel te vroeg aan bij haar thuis, maar dat was meteen heel gezellig!


Toen even later Matthijs en andere familie leden kwamen (wat een prachtige reactie op het gezicht van Matthijs toen hij Lonneke zag!) kon de dag echt echt beginnen en vertrokken we naar Holten voor de fotoshoot en de bruiloft!  Matthijs' vader leidde de ceremonie en dat was echt heel persoonlijk, intiem en mooi. Er vloeiden tranen, er werd intens gelachen en mooie anekdotes werden vol passie verteld.

 

Wieger en ik bleven tot en met een deel van het diner, en hoewel het dit weekend onze vierde bruiloft op rij was, stapten we vol energie en een grote glimlach weer in de auto, op weg naar huis. 

Beschikbaarheid checken of meer informatie?

Klik hieronder om contact op te nemen

of een vrijblijvend gesprek aan te vragen

Nog een bruiloft blog bekijken?

Klik hieronder om door te gaan naar een andere bruiloft blog

bottom of page