top of page

Paul & Merel


- 7 juli 2017 -

Ik denk dat dit jaar dé dag is geweest op trouwgebied!
Het was zeker weten De Dag voor Paul en Merel, hun vrienden en familie, maar ook voor mij! 


De dag begon relaxed met het aankleden van hun prachtige dochtertjes, waarna al snel Doreen van bruidsmode Lisa in Hengelo op de stoep stond met een schitterende jurk in haar armen! Na het aankleden arriveerde Paul, wiens zonnebril wel de eventuele traantjes zou verbergen toen Merel voor hem stond, maar zeker niet zijn waanzinnig enthousiaste gezicht, haha! 


De ceremonie vond buiten plaats, in de tuin van het echt prachtige Landgoed Hooge Boekel. Het hele plaatje kwam zo uit een deftige film, maar de sfeer was zo relaxed: De kids zaten lekker naast hun ouders op de bank en hadden de grootste lol, en hun hond was er ook gewoon bij. 
Na de ceremonie werd de (oreo!)taart aangesneden en zat ik al handenwrijvend in de startblokken: Ik had gigantisch veel zin om daar buiten helemaal los te gaan in de prachtige landgoedtuin met de fotoreportage, maar dat liep even anders. We hebben welgeteld 3 foto’s kunnen maken en toen begon het gewoon te stortregenen! We klapten snel 1 van de parasols open die daar waren, en daar stonden we dan : De wind en regen klapperde ons om het lijf, maar het bruidspaar kon de humor er wel van inzien! Vaders werd gebeld (we waren een beetje afgedwaald van de locatie waar iedereen lekker van een hapje en een drankje werd voorzien) en kwam voorrijden met de auto. De bruid werd vervolgens met parasol en al naar de auto geëscorteerd, waarna het gezelschap vader, bruidegom, bruid , fotograaf EN hond veilig naar het droge werden gebracht!  


We mochten de shoot binnen afmaken en stiekem baalde ik een beetje. Totdat de deuren opengingen;  wat mooi, en wat een licht, trappenwerk, interieur, hoeken, en wat een sfeer! We hebben super coole foto’s kunnen maken binnen, met eentje heb ik onlangs zelfs een internationale bruidsfoto award mogen winnen, echt heel gaaf! 


Na de shoot (ikwilnietweg) werd het droog en tijd voor de familiefoto’s en het diner. Toen was het voor mij ook tijd om te gaan. Ik was zo aan het nagenieten dat ik op de terugweg nog twee keer verkeerd ben gereden. 


Paul en Merel, bedankt voor jullie vertrouwen en deze geweldige dag!

Beschikbaarheid checken of meer informatie?

Klik hieronder om contact op te nemen

of een vrijblijvend gesprek aan te vragen

Nog een bruiloft blog bekijken?

Klik hieronder om door te gaan naar een andere bruiloft blog

bottom of page